Sample menu:

Anlita proffs!

Var rädd om dina saker. Flyttkungen företagen har stor erfarenhet av att hantera bohag och utbildar kontinuerligt personal i att hantera ömtåligt gods, antika möbler, packning av porslin/glas/kristall. Utföra tunga lyft mm.Leverans.

* Tyvärr har vi för tillfället ingen bemannad butik där man kan hämta eller köpa kartonger. Men det går bra att beställa via telefon eller e-post, då får ni dessutom materialet levererat ända fram till din dörr, vilket kan vara praktiskt då en stor bunt flyttkartonger är ganska tung och skrymmande redan innan man har börjat packa saker i dem.


Flyttfirma i Nacka och på Värmdö!

Flyttkungen.se är aktiv i hela Stockholms området med innerstads avdelningar på Östermalm och Södermalm samt filialer i Nacka och på Värmdö.

Behöver ni hjälp av en Flyttfirma i Nacka eller Värmdö ?
Med utgångspunkt från Kummelbergets industriområde erbjuder vår flyttfirma alla tjänster i Nacka, Saltsjöboo, Saltsjö-duvnäs, Saltsjöbaden, Sickla och Älta med omnejd.

Flyttfirma i Gustavsberg.
Med utgångspunkt från Gustavsberg betjänas Värmdö området, bl.a. Hemmesta, Ingarö, Saltarö mfl.

Flyttfirmans tjänster.
Allt förekommande inom flytt.
Kontorsflytt, Bohagsflytt, Packning.
Magasinering, Packmaterial, Flyttkartonger*.
Tunghantering av Piano, Kassaskåp, Dokumentskåp, Hissmotorer mm.
Flyttstädning och Husarbete (RUT).
Vi kan även hjälpa till med att forsla bort grovsopor från Kontor och bostad, dödsbo städning, röjning, tömma vindar, förråd, vindsröjning mm.


KONTAKT

Tel. 08-5511 0010


Det går även bra att kontakta oss via formuläret nedan. 

 

Namn:


Epost:


Telefon:


Beskrivning av ärendet: