Sample menu:


Anlita proffs!

Var rädd om dina saker. Flyttkungen företagen har stor erfarenhet av att hantera bohag och utbildar kontinuerligt personal i att hantera ömtåligt gods, antika möbler, packning av porslin/glas/kristall. Utföra tunga lyft mm.

Bästa flyttfirman i Stockholm?

Ambitionen är att vara bland de bästa alternativen när det gäller professionell flytt av bohag, kontor, företagsflytt, privatflytt i Stockholm och till och från Stockholms.... Läs mer...

Seriös flyttfirma i Stockholm

För en hållbar och seriös flyttbranch stöder vi Flyttkonsumenter.se.Aktuella länkar:

Billigaste flyttfirman kan bli dyrt!


Låt inte bara priset avgöra, satsa på kvalitet.
Många flyttfirmor satsar på att vara billigast, billigaste flyttfirman i stan osv. det beror på att priset är det enda de kan konkurrera med.
Flyttkungen konkurrerar i första hand med kvalitet, och det behöver inte vara dyrare heller, därför att det oftast lönar sig med kvalitet i längden.
Många "flyttfirmor" som lovar lågt timpris kör med för små överlastade bilar eftersom deras personal bara har körkort för små bilar (b-kort). För liten flyttbil innebär att bohaget måste stuvas mycket hårdare vilket tar både längre tid och ökar risken för skador, det kan även bli flera vändor för att få med allt, vilket gör att det tar längre tid och blir dyrare.

Flytten blir billigare med rätt planering och rätt material.
Allt detta får du hjälp med av våra erfarna arbetsledare.
Flyttkungens arbetsledare har lång erfarenhet och hjälper dig att planera flytten så att den går smidigt, vi ser till att du får rätt storlek på flyttbilen och mycket annat som gör flytten enklare.
Våra företag har också F-Skatt och alla nödvändiga tillstånd och försäkringar något som ofta saknas bland de billigaste flyttfirmor.

-- Begär en offert...


-- Eller kontakta oss för mer information.

-- Läs mer om hur man packar rätt, använder bästa flyttkartongerna och annat som gör flytten billigare o enklarePS! Var uppmärksam på att en del oseriösa så kallade flyttfirmor kopierar hela eller delar av vår hemsida, men de kan aldrig kopiera vår kvalite och service!